Καμπάνια: Η Εθνική Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός, που κέρδισε δυο φορές τη Ρέκο!

Ο προπονητής της Ιταλίας Σάντρο Καμπάνια έβγαλε το καπέλο στην Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, σημειώνοντας πως είναι ουσιαστικά ο Ολυμπιακός που κέρδισε πέρσι και φέτος την Προ Ρέκο.

Καμπάνια: Η Εθνική Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός, που κέρδισε δυο φορές τη Ρέκο!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν στη «γαλανόλευκη» την αυριανή «ναυμαχία» με την Ιταλία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το ίδιο φυσικά και οι γείτονες του σπουδαίου τεχνικού Σάντρο Καμπάνια.

Ο Ιταλός κόουτς μίλησε στην πατρίδα του για την αυριανή (22/7, 12.30) αναμέτρηση και έβγαλε το καπέλο στην Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, θυμίζοντας σε όλους πως μιλάμε ουσιαστικά για τον Ολυμπιακό που κέρδισε δυο φορές την Προ Ρέκο. Πέρσι στον τελικό της Γένοβας και φέτος στον ημιτελικό στο Ανόβερο.

«Χωρίς αμφιβολία είναι μια ομάδα, που ποτέ δεν εγκαταλείπει. Τα εννέα ενδέκατα (σ. αφήνει εκτός τους δυο τερματοφύλακες) της Ελληνικής ομάδας είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, μια ομάδα που νίκησε την Προ Ρέκο πέρυσι στον τελικό του Champions League και φέτος την απέκλεισε στον ημιτελικό στο Ανόβερο. Παίζουν με καρδιά. Είναι ένας απρόβλεπτος αντίπαλος» σχολίασε ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας Σάντρο Καμπάνια.

Πονηρός όπως πάντα, σχολίασε με το δικό του τρόπο τις διαιτητικές αποφάσεις: «Θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Να μην μας επηρεάσει τίποτα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ούτε το αποτέλεσμα. Ούτε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ένας προημιτελικός και όλα μπορεί να συμβούν».