Πόλο: Η Εθνική νέων νίκησε και την Ουγγαρία

Μετά τη Σερβία, είχε σειρά η Ουγγαρία για να προστεθεί στη λίστα των «θυμάτων» της Εθνικής νέων.

Πόλο: Η Εθνική νέων νίκησε και την Ουγγαρία

Δεύτερο «θρίλερ», δεύτερη νίκη για την εθνική υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, στο πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο Βαράζντιν της Κροατίας. Μετά τη Σερβία (9-8 χθες), το συγκρότημα του Τεό Λοράντου επικράτησε σήμερα (13/7) και της Ουγγαρίας με 14-13.

Οι Μαγυάροι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας το προβάδισμα από την αρχή της αναμέτρησης, ενώ η Ελλάδα ισοφάρισε πριν το τέλος του ημιχρόνου και πήρε προβάδισμα ενός γκολ για πρώτη φορά, στο τέλος της τρίτης περιόδου (11-10). Το «θρίλερ» συνεχίστηκε και στο τελευταίο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν «χέρι-χέρι», όμως ο Νίκος Παπανικολάου έκανε το 14-13, 1.19 πριν τη λήξη και έδωσε την νίκη για την Ελλάδα.

Επόμενος αγώνας για την Ελλάδα, σήμερα το απόγευμα (19:00, 13/7), με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-4, 6-4, 3-3

Ελλάδα: (Τεό Λοράντος) Μητράκης, Καλογερόπουλος 2, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 4, Νικολαϊδης 3, Παπαγεωργίου, Κάκαρης 1, Ρομπόπουλος, Γραμματικός, Παπανικολάου 3, Αγιωργούσης, Γονιωτάκης – Κορδέρας 1, Κουτρουλάκης, Δήμου, Δαλμάρας.

Ουγγαρία (Κέμενι): Μπανιάι, Σκουάρ, Κούρτι, Μπάκσα 3, Μπόμπις 4, Φούνιοκ 1, Γκαλ, Τουρνάι, Ντάλα 1, Φέκετε 2, Σόρμπα, Γκρεγκόρ, Μίσεϊ, Αράνι 1, Λούκατς 1.