Έχασε την ευκαιρία η Εθνική κορασίδων με αντίπαλο την Ιταλία (7-7)

Η Εθνική μας ομάδα των Κορασίδων βρέθηκε αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά δέχθηκε ένα 3-0 στο φινάλε από την Ιταλία (7-7) και τα πάντα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων.

Έχασε την ευκαιρία η Εθνική κορασίδων με αντίπαλο την Ιταλία (7-7)

Μια ανάσα από την απευθείας πρόκρισή στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κίρισι έφτασε η Εθνική μας ομάδα των κορασίδων. Η «γαλανόλευκη» επτά λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα με την Ιταλία ήταν μπροστά 7-4 αλλά δέχθηκε ένα 3-0 σε λιγότερο από έξι λεπτά και έτσι η πρωτιά στον Δ’ Όμιλο θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων.

Στην πρεμιέρα η Εθνική μας συνέτριψε 41-3 τη Σλοβακία και αύριο Τρίτη στις 14.00, η Ιταλία αντιμετωπίζει την αδύναμη ομάδα του ομίλου. Τα πάντα λοιπόν θα κριθούν από το εύρος της νίκης των νεαρών Ιταλίδων.

Να σημειώσουμε πως ο πρώτος από κάθε όμιλο περνάει απευθείας στην οκτάδα ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος δίνουν χιαστί αγώνα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-0, 2-2, 1-3.
Ελλάδα: Καραγιάννη, Σάντα, Καλογεροπούλου, Σιούτη 1, Τσιμάρα Ευφ., Χαλδαίου 1, Τορνάρου 4, Κάσσαρη, Ανδρεάδη, Τριχά 1, Λασκαρίδου, Γκοτζιά, Μήτσιου
Ιταλία: Σανταπάολα, Παγκανέλο, Μπόβο, Λεόνε 1, Πάπι 1, Ράϊνερ, Λόνγκο, Μπρούζι, Ντι Μαρία 2, Μαρούσι, Μαρκέτι 3, Κόστα, Σεσένα