Πόλο: Στο Παγκόσμιο οι Γιόκοβιτς, Μπουλιούμπασιτς του Ολυμπιακού

Ο Ίβιτσα Τούτσακ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και σε αυτή βρίσκονται οι Μάρο Γιόκοβιτς, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς του Ολυμπιακού.

Πόλο: Στο Παγκόσμιο οι Γιόκοβιτς, Μπουλιούμπασιτς του Ολυμπιακού

Με 14 πολίστες θα ταξιδέψει για την Κορέα, η αποστολή της Εθνικής Κροατίας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στις επιλογές του Ίβιτσα Τούτσακ βρίσκονται οι Μάρο Γιόκοβιτς, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς του Ολυμπιακού.

Κανονικά θα ταξιδέψουν στην Κορέα οι Γιόκοβιτς, Μπουλιούμπασιτς του Ολυμπιακού με το δεύτερο πάντως να μην είναι στην 13άδα που θα δηλώσει ο Ίβιτσα Τούτσακ.

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Κροατίας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη γνωστοποίησε τους «13» συν τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην πόλη Γκουανζού ωστόσο θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μόνο ένα κάποιος από τους πρώτους 13 τραυματιστεί.

Η 13άδα που επέλεξε ο Τούτσακ είναι η εξής: Μάρκο Μπίγιατς, Ιβάν Μάρτσελιτς (τερματοφύλακες), Λούκα Λόντσαρ, Γιόζιπ Βρλιτς (φουνταριστοί), Άντρο Μπούσλιε, Μάρκο Μάτσαν, Χρβόγιε Μπένιτς (αμυντικοί), Μάρο Γιόκοβιτς, Χάβι Γκαρσία, Λόβρε Μίλος, Άντε Βουκίτσεβιτς, Λόρεν Φάτοβιτς Άντζελο Σέτκα.

Ο Τούτσακ αποθέωσε Μπουλιούμπασιτς

Ο τεχνικός της Εθνικής Κροατίας αναφέρθηκε στο θέμα του αμυντικού του Ολυμπιακού, λέγοντας «ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εμένα. Τον ενημέρωσα και αποδέχτηκε την απόφασή μου χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Αυτό δείχνει το μεγαλείο του Ιβάν. Είναι τεράστιος αθλητής και άνθρωπος. Τον ευχαριστώ. Δείχνει επίσης το μεγαλείο της συγκεκριμένης ομάδας και το πνεύμα της».