Πόλο: Η Εθνική ανδρών 11-7 την Ολλανδία στη Βουδαπέστη

Την πρώτη της νίκη στο τουρνουά «BENU CUP» που διεξάγεται στη Βουδαπέστη σημείωσε η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών που κέδισε 11-7 την Ολλανδία.

Πόλο: Η Εθνική ανδρών 11-7 την Ολλανδία στη Βουδαπέστη

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για την Εθνική μας ομάδα στο τουρνουά «BENU CUP» που ξεκίνησε σήμερα (30/6) στη Βουδαπέστη, στο κολυμβητήριο «Άλφρεντ Χάγιος» στο νησί της Μαργαρίτας. Η «γαλανόλευκη» κέρδισε 11-7 την Ολλανδία, έχοντας στη σύνθεσή της τους Γιάννη Φουντούλη, Άγγελο Βλαχόπουλο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 3-0 και 5-2 αλλά η Ολλανδία απάντησε και ισοφάρισε σε 5-5 στο τρίτο οκτάλεπτο. Ο Γούνας όμως λίγο πριν από το τέλος της περιόδου έγραψε το 6-5 και στο τελευταίο οκτάλεπτο η Εθνική μας ήταν καταιγιστική.

Ο Βλαχόπουλος έγραψε το 7-5 και ο Γκιουβέτσης το 8-5 ενώ ο Γενηδουνιάς που είχε εξαιρετικά ποσοστά (3/4) έφερε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (9-5), καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Η Εθνική μας ομάδα είχε 3/7 στον παραπάνω και 2/2 πέναλτι. Οι Ολλανδοί είχαν 2/7 στον παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-4, 1-1, 5-2
Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης 2, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 2, Γαλανίδης
Ολλανδία: Βάγκενααρ, Φαν Μπέργκ, Γκμπανταμάσι 1, Φαν Χορστ 1, Φαν Ίπερεν, Λίντχουτ, Φένχαους, Νίσπελιγνκ, Μούλερ, Γιάνσεν, Κούπμαν 3, Λούκας 2, Σπάικερ