Ήττα της Εθνικής πόλο Ανδρών, 11-7 από το Μαυροβούνιο

Η «γαλανόλευκη» δεν τα κατάφερε απέναντι στο Μαυροβούνιο, χωρίς να έχει στη σύνθεσή της τους τραυματίες Φουντούλη και Βλαχόπουλο.

Ήττα της Εθνικής πόλο Ανδρών, 11-7 από το Μαυροβούνιο

Την ήττα με 11-7 από το Μαυροβούνιο γνώρισε το Σάββατο (22/6) το βράδυ η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, στον δεύτερο αγώνα της στο τουρνουά προετοιμασίας του Πότσδαμ, που ήταν και η δεύτερη στη διοργάνωση (είχε χάσει την πρώτη αγωνιστική από τη Γερμανία με 17-16).

Οι Μαυροβούνιοι μπλόκαραν τα ατού της Εθνικής μας, παίζοντας άμυνα πρες, από το δεύτερο οκτάλεπτο, βρήκαν λύσεις επιθετικά και στον παίκτη παραπάνω και «έχτισαν» μια σημαντική διαφορά μέχρι και την τρίτη περίοδο, την οποία διατήρησαν μέχρι το φινάλε.

Να σημειώσουμε ότι στις τάξεις της Εθνικής δεν βρίσκονται οι Φουντούλης και Βλαχόπουλος, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Την Κυριακή (23/6) στις 12.15 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ιταλία, στον τρίτο και τελευταίο της αγώνα στο τουρνουά.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 2-0, 5-5.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Βλαντιμίρ Γκοΐκοβιτς): Λάζοβιτς, Μάτσκοβιτς, Ράντοβιτς 1, Πέτκοβιτς, Ουκρόπινα 1, Ομπράντοβιτς, Ντούρντιτς 1, Ίβοβιτς 1, Σπάιτς 3, Βίντοβιτς 1, Πγιέσιβατς 3, Τεσάνοβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανίδης, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καπότσης, Γκιουβέτσης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 3, Καλογερόπουλος, Ζερδεβάς.