Στον τελικό του World League η Σερβία του Στέφαν Μίτροβιτς

Με τον Στέφαν Μίτροβιτς του Ολυμπιακού στη σύνθεσή της, η Σερβία επικράτησε της Αυστραλίας στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον αυριανό (17.45) τελικό του World League που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Στον τελικό του World League η Σερβία του Στέφαν Μίτροβιτς

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού Στέφαν Μίτροβιτς επέστρεψε στην αποστολή της Σερβίας – την Παρασκευή έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες – και σκόραρε μία φορά στη νίκη της ομάδας του στον σημερινό ημιτελικό με αντίπαλο την Αυστραλία. Η ομάδα του Ντέγιαν Σάβιτς κέρδισε 15-11 τα «καγκουρό» και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κροατία – Ισπανία (ξεκινάει στις 17.45).

Η Σερβία έκανε τα εύκολα δύσκολα σήμερα. Προηγήθηκε 6-1, 10-4 και 11-5 αλλά στην τελευταία περίοδο η Αυστραλία επέστρεψε και μείωσε σε 13-11. Εκεί όμως οι Σέρβοι με ένα γρήγορο 3-0 καθάρισε τον αγώνα και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό. Ο Μίτροβιτς λοιπόν του Θρύλου πάει για ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο σε μια μεγάλη διοργάνωση, έχοντας σημειώσει μέχρι τώρα επτά τέρματα σε τέσσερις αναμετρήσεις (7/15). Πρώτος σκόρερ του ημιτελικού ο Φίλιπ Φιλίποβιτς με πέντε γκολ.

Ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης Άντονι Χρύσανθος, είχε μόλις 14% στις αποκρούσεις και δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά. Την περισσότερη ώρα αγωνίστηκε ο Τζόελ Ντενερλέι ο οποίος βέβαια δεν είχε και καλύτερο ποσοστό στις αποκρούσεις (28%).