Χατ τρικ ο Μίτροβιτς του Ολυμπιακού, στην ευρεία νίκη της Σερβίας

Ο Στέφαν Μίτροβιτς του Ολυμπιακού σημείωσε τρία τέρματα στην αποψινή νίκη της Σερβίας επί του Καζακστάν για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης του World League που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Χατ τρικ ο Μίτροβιτς του Ολυμπιακού, στην ευρεία νίκη της Σερβίας

Άνετη νίκη για τη Σερβία απόψε στο Βελιγράδι κόντρα στο Καζακστάν. Η ομάδα του Ντέγιαν Σάβιτς συνέτριψε το Καζακστάν 20-6 με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Στέφαν Μίτροβιτς να σκοράρει τρεις φορές. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Στράνια Ράσοβιτς με πέντε τέρματα. Έτσι ο Μίτροβιτς κλείνει την πρώτη φάση του World League έχοντας σημειώσει έξι γκολ (6/12).

Νωρίτερα τρία γκολ είχε πετύχει και ο Γιόκοβιτς στη νίκη της Κροατίας επί της Αυστραλίας (11-9). Αύριο στο Βελιγράδι, ξεκινάνε τα προημιτελικά. Η Κροατία παίζει με την Ιαπωνία στις 17.45 και η Σερβία με τον Καναδά στις 22.00. Στις 16.00, η Ουγγαρία κοντράρεται με την Αυστραλία και 20.15 η Ισπανία με το Καζακστάν.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο World League δεν αποκλείεται στον τελικό την Κυριακή να έχουμε μια νέα «ναυμαχία» ανάμεσα στη Σερβία και στην Κροατία. Μεταξύ δηλαδή του Στέφαν Μίτροβιτς και των Μάρο Γιόκοβιτς, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς που θα παίζουν τη νέα χρονιά στον νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό.