Πρόταση από την Εθνική Αιγύπτου ο Βαμβακάρης!

Αποχωρεί από τον πάγκο του Εθνικού ο Κώστας Βαμβακάρης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αιγύπτου.

Πρόταση από την Εθνική Αιγύπτου ο Βαμβακάρης!

Ξενιτεύεται ο Κώστας Βαμβακάρης και ο Εθνικός στις γυναίκες στο πόλο, θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr ο έμπειρος τεχνικός δεν θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον πάγκο το Εθνικού αφού έχει δεχθεί πρόταση από την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου και εάν όλα πάνε καλά τις επόμενες ημέρες και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτου, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στην αφρικανική χώρα.


Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαμβακάρης, ο οποίος έχει εργαστεί στην Εθνική μας ομάδα των ανδρών, θα δουλέψει στο εξωτερικό. Θυμίζουμε πως ήταν προπονητής της Εθνικής ομάδας της Μ. Βρετανίας, σε μια περίοδο όπου οι Αγγλίδες εμφανίστηκαν στον Ευρωπαϊκό χάρτη ενώ εργάστηκε και στην Τουρκία στην ομάδα της Ανταλάρ.


Η ουσία είναι πως ο Εθνικός στις γυναίκες ύστερα από δυο χρόνια πετυχημένης παρουσίας με τον Βαμβακάρη στο τιμόνι, θα πρέπει να βρει τον κόουτς, με τον οποίο η ομάδα του Πειραιά θα προσπαθήσει να κάνει και το βήμα παραπάνω στη χώρα μας. Να παίξει στους τελικούς των πλέι οφ.