Διαδικαστικό φινάλε για την εθνική στο Χάρκοβο (21:00)

Την τελευταία της αναμέτρηση θα δώσει σήμερα (12/03 21:00) η εθνική ομάδα για τα προκριματικά του World league. 

Διαδικαστικό φινάλε για την εθνική στο Χάρκοβο (21:00)

Με την αναμέτρηση απέναντι στην Ουκρανία, που θα γίνει απόψε (21:00) στο Χάρκοβο, ολοκληρώνει η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του World League.

Το ματς δεν έχει βαθμολογική σημασία, καθώς η ελληνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο final-8 του Europa Cup, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στο Ζάγκρεμπ και από το οποίο θα προκύψουν και τα εισιτήρια για την τελική φάση του World League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα προκριθεί πιθανότατα ως δεύτερο του ομίλου, πίσω από την Ισπανία, εκτός αν οι Ίβηρες «στραβοπατήσουν» αύριο απέναντι στην Ολλανδία.

Με δεδομένη και τη χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου, ο Θοδωρής Βλάχος έχει πάρει στο Χάρκοβο μία «πειραματική» 13άδα, αφήνοντας εκτός αρκετά βασικά στελέχη (Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Γούνας, Μουρίκης, Κολόμβος).

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκονται οι: Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Μάνος Ζερδεβάς (τερματοφύλακες), Μανώλης Πρέκας, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Κώστας Γκιουβέτσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Νίκος Παπανικολάου, Κώστας Κάκαρης, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι: ο Ούγγρος Κόβατς-Τσάλτος και ο Μαλτέζος Μπαλτζάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ