ΚΟΕ: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το σπουδαίο φιλικό με την Ουγγαρία
Αντίστροφα μετρούν στην ΚΟΕ για το φιλικό της Εθνικής πόλο γυναικών με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών στο προκριματικό τουρνουά του World Cup στο Ρότερνταμ άρχισε με το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χάρης Παυλίδης έχει ήδη καλέσει στην πισίνα Ρ5 του ΟΑΚΑ, τις 18 αθλήτριες που θα μετάσχουν σε αυτήν.
Παράλληλα, κορυφώνονται από την ΚΟΕ οι προετοιμασίες για το επίσημο φιλικό με τη δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Ουγγαρία, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 26 Απριλίου, στις 20:00, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ στον δρόμο για το Ρότερνταμ.
Τα εισιτήρια του αγώνα, που είναι σε πολύ προσιτή τιμή (10 ευρώ), κυκλοφόρησαν και διατίθενται από την Ticketmaster, στον σύνδεσμο εδώ:
https://www.ticketmaster.gr/ellada-vs-oyggaria_sen_2007837.html
Για τα παιδιά μέχρι 16 ετών, η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Η αποστολή της εθνικής Ουγγαρίας φτάνει στην Ελλάδα την Παρασκευή 24/4 και θα παραμείνει μέχρι τις 27 του μήνα. Στο διάστημα αυτό οι δύο ομάδες, εκτός από το επίσημο φιλικό της 26ης Απριλίου, θα κάνουν κοινές προπονήσεις και θα παίξουν ανεπίσημα διπλά στο ΟΑΚΑ.