Να επιστρέψει με το 20ο Κύπελλο θέλει ο Ολυμπιακός

Με προορισμό το Καρπενήσι αναχώρησε από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σήμερα (17/01) το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής στο 20οFinalFour του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Να επιστρέψει με το 20ο Κύπελλο θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο Παρασκευή(18/01) στις 20:00 (ΕΡΤ WebTV) τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον 2ο ημιτελικό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου «Παύλος Μπακογιάννης».

Στόχος των Πειραιωτών είναι η πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (19/01, 14:00, ΕΡΤ 2), όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού ΓΣ Περιστερίου-ΝΟ Βουλιαγμένης, και εν συνεχεία η κατάκτηση του 20ού Κυπέλλου της ιστορίας τους.

Ο Γιώργος Δερβίσης δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή λόγω ενός προβλήματος υγείας αλλά αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή την Παρασκευή. Η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ευρώπης θα ολοκληρωθεί ανήμερα του ημιτελικού, με προπόνηση στις 10:00π.μ.

Αναλυτικά την αποστολή των Πειραιωτών που αναχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Βλάχος: «Αποφασισμένοι για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς»

O προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε:«Πηγαίνουμε στο Καρπενήσι σαν Πρωταθλητές Ευρώπης. Παίζουμε σε ένα σύλλογο που την ιστορία του τη γράφει με τίτλους. Ξέρουμε ότι ο τίτλος αυτός είναι ο πρώτος της χρονιάς και για το Ερασιτέχνη αλλά και ο 20ός για την ομάδα του πόλο. Το θέλουμε πολύ, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε την αρχή για τον Ολυμπιακό για τη σεζόν 2019, ώστε να ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί τίτλοι. Είμαστε αποφασισμένοι για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς».

Πάβιτς: «Συγκεντρωμένοι και σίγουροι»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς κατά την αναχώρηση της αποστολής ανέφερε τα εξής: «Προερχόμαστε από την κοινή προετοιμασία με την Όρβοσι που πραγματοποιήσαμε αυτές τις ημέρες και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το Κύπελλο στο Καρπενήσι. Είμαστε η καλύτερη ομάδα από τις άλλες, όμως πρέπει να το αποδείξουμε. Στο Κύπελλο γίνονται εκπλήξεις για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αλλά και σίγουροι ότι θα κατακτήσουμε τον τίτλο».