Χώρισε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκολα Ράτζεν, με την εκρηκτική Άνα Κόκιτς (pics)

Ο Νίκολα Ράτζεν, που έχει παίξει πόλο και σε Ολυμπιακό, Χίο, χώρισε με την εκρηκτική Σέρβα τραγουδίστρια Άνα Κόκιτς. Το ζευγάρι εξέδωσε κοινή ανακοίνωση. 

Χώρισε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκολα Ράτζεν, με την εκρηκτική Άνα Κόκιτς (pics)

Νίκολα Ράτζεν και Άνα Κόκιτς δεν είναι πια μαζί. Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στη Σερβία, προχώρησε σε κοινή ανακοίνωση όπου αναφέρει πως ο Σέρβος πολίστας και η Σέρβα τραγουδίστρια αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από δέκα χρόνια γάμου.

Ο σπουδαίος Σέρβος πολίστας που πέρασε και από την πατρίδα μας, παίζοντας σε Ολυμπιακό και Χίο, τα τελευταία χρόνια φοράει το σκουφάκι της Ντιναμό Μόσχας και πέρσι είχε έρθει ως αντίπαλος στον Πειραιά στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ράτζεν έχει κατακτήσει τα πάντα σε Εθνικό και Συλλογικό επίπεδο και ήταν παντρεμένος με την Άνα Κόκιτς εδώ και μια δεκαετία – συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2008 – ενώ έχουν μαζί και δυο κόρες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι κάνει λόγο για κοινή απόφαση ενώ ζητούν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πατρίδας τους, να σεβαστούν την απόφασή τους και την οικογένειά τους.