Ασημάκη: «Επιστρέψαμε στην ελίτ»

Η αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών μίλησε για τη χρονιά που φεύγει. Το 2018 που έφερε και πάλι τη «γαλανόλευκη» στα μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ασημάκη: «Επιστρέψαμε στην ελίτ»

Η διεθνής φουνταριστή του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη και αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών, στάθηκε ιδιαίτερα στην επιστροφή της «γαλανόλευκης» στα μετάλλια αλλά και στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τους άνδρες του Θρύλου.

«Το 2018 φεύγει για εμάς σαν Εθνική ομάδα γυναικών, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση, από αγωνιστικής πλευράς, καθώς η ομάδα μας επέστρεψε στην ελίτ των μεγάλων διοργανώσεων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Europa Cup και το χάλκινο στους Μεσογειακούς Αγώνες. Ωστόσο, το σημαντικότερο από όλα, ήταν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Επίσης, η χρόνια που φεύγει ήταν άκρως επιτυχημένη για την ελληνική υδατοσφαίριση με τα μετάλλια των νέων ανδρών, των εφήβων και των νεανίδων, αλλά και της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εύχομαι το 2019 που έρχεται για εμάς, ως Εθνική ομάδα, να φέρει περισσότερες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Αλλά πιο σημαντικό, να φέρει για όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες πιο πολλές χαρούμενες στιγμές και να απαλύνει το πόνο και τις πληγές που άφησε η προηγούμενη. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και δημιουργικά, με αισιοδοξία και χαρά» τόνισε η έμπειρη πολίστρια της Εθνικής και του Ολυμπιακού.