Με Ισραήλ η εθνική για το World League (18:30)

Την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πράγματα θα έχει απόψε ο Γιώργος Μορφέσης, καθώς η Εθνική αντιμετωπίζει το αδύναμο Ισραήλ.

Με Ισραήλ η εθνική για το World League (18:30)

Με τέσσερις αλλαγές, σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε το Σάββατο (15/12) στη Λας Πάλμας την Ισπανία, μεταβαίνει η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών στη Νετάνια, όπου απόψε (18:30) αντιμετωπίζει το Ισραήλ, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει έναν αδύναμο αντίπαλο και ο Γιώργος Μορφέσης θα εκμεταλλευθεί την ευκαιρία για κάποιες δοκιμές. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός 13άδας τις Χρυσή Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Τσουκαλά, Ελευθερία Πλευρίτου και τη νεαρή Ειρήνη Νίνου, τις θέσεις των οποίων παίρνουν η Μαρίνα Κοτσιώνη, η Άλκηστη Μπενέκου και οι άλλες δύο αδελφές Πλευρίτου (Μαργαρίτα και Βάσω).

Την αποστολή της εθνικής για τη Νετάνια απαρτίζουν: οι Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρίνα Κοτσιώνη (τερματοφύλακες), Μαρία Πάτρα, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Άλκηστη Μπενέκου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Ελένη Ξενάκη.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ουκρανός Γκοτσαρένκο και ο Ισπανός Κολομίνας.

Η βαθμολογία του ομίλου (σε 3 αγώνες):


Ρωσία 42-24 9
Ισπανία 28-24 6
ΕΛΛΑΔΑ 41-24 3
Ισραήλ 15-54 0


* Οι πρώτες τρεις ομάδες προκρίνονται στο final-6 του Europa Cup, από το οποίο θα δοθούν τρία «εισιτήρια» για την τελική φάση του World League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας