Με το μυαλό στη Ζόλνοκ ο Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το ματς με το Περιστέρι, λίγες μέρες πριν από την «ναυμαχία» με τη Ζόλνοκ στην Ουγγαρία.

Με το μυαλό στη Ζόλνοκ ο Ολυμπιακός

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (15/12) στις 16.00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ, τον ΓΣ Περιστερίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής με στόχο τη διεύρυνση του απόλυτα νικηφόρου σερί. Μετά τον αγώνα πρωταθλήματος, η προσοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης θα στραφεί στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Ζόλνοκ στην Ουγγαρία την ερχόμενη Τετάρτη (19/12) για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Την αποστολή των Πειραιωτών για το παιχνίδι με το Περιστέρι αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος

Ο διεθνής περιφερειακός Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι με το Περιστέρι, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς, ούτως ώστε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Ζόλνοκ. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο μας είναι μεγάλη, αλλά εμείς θα παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως σε κάθε ματς για να πάρουμε μια ακόμα νίκη».