Νίκος Παπανικολάου: «Τεράστια τιμή να είμαι μέλος αυτής της εθνικής ομάδας»

Ο Νίκος Παπανικολάου μίλησε για την παρουσία του στην 15άδα της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης που μετέχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Νίκος Παπανικολάου: «Τεράστια τιμή να είμαι μέλος αυτής της εθνικής ομάδας»

Στην παρουσία του στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών που μετέχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Παπανικολάου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε στην πρεμιέρα 24-6 την Κίνα στον Β' Όμιλο, ενώ πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα της απέναντι στη Βραζιλία την Τετάρτη (7/2) στις 9:30 πμ.

«Αποτελεί τεράστια τιμή να αποτελώ μέλος της εθνικής μας ομάδας που βρίσκεται στην ελίτ του κόσμου. Οι διεθνείς μας είναι παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Θέλω αν τα καταφέρω να έχω μια θέση στη 13άδα.

Δεν έχουμε το άγχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά με δεδομένη την ιστορία και τί έχει καταφέρει αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια που ανεβαίνει στο βάθρο των μεγαλύτερων διοργανώσεων, υπάρχει πάντα η δίψα της διάκρισης. Ακόμα και τη πρώτη θέση», είπε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ο παίκτης του Παναθηναϊκού.