Εθνική γυναικών: Φιλική ήττα από τις ΗΠΑ πριν το Παγκόσμιο

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών γνώρισε την ήττα με 10-14 από τις ΗΠΑ σε φιλικό παιχνίδι, πριν αναχωρήσει για την Ντόχα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Εθνική γυναικών: Φιλική ήττα από τις ΗΠΑ πριν το Παγκόσμιο

Με ένα σπουδαίο φιλικό ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών πριν αναχωρήσει για την Ντόχα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε με 10-14 από τις ΗΠΑ στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν βεβαίως πολύ μεγάλος, αλλά παραμονές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος η Αλεξία Καμμένου ήθελε να δοκιμάσει την ομάδα παίζοντας… στα κόκκινα.

Η Αλεξία Καμμένου χρησιμοποίησε στη θέση της φουνταριστού κατά διαστήματα τις Ξενάκη (που πήρε χρόνο παίζοντας και στη περιφέρεια), Μυριοκεφαλιτάκη που επανήλθε και Ασημάκη. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε η Ελένη Σωτηρέλη, στη συνέχεια έπαιξε η Ευαγγελία Καρύτσα και στη τελευταία περίοδο η Χρυσή Διαμαντοπούλου (μαζί με την Ιωάννα Σταματοπούλου είναι οι δυο επιλογές για το παγκόσμιο).

Πρώτος αγώνας της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι αυτός την Κυριακή 4/2 στις 11:00 ώρα Ελλάδας με αντίπαλο την Γαλλία.

ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ 10-14

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 5-2, 3-6, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ(Αλεξία Καμμένου): Σωτηρέλη, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Ασημάκη 1, Πάτρα, Νίνου 3, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Καρύτσα, Ελληνιάδη, Τριχά 1, Διαμαντοπούλου..

ΗΠΑ( Άνταμ Κρικόριαν): Τζόνσον, Μούσελμαν 3, Πρέντις 1, Φατάλ 1, Φλιν 1, Στέφενς 2, Ράνεϊ, Νούεσουλ 2, Ρέμερ 2, Βέμπερ, Άουσμους 1, Λόνγκαν, Σέκουλιτς, Μαμολίτο 1.