Μαρία Δασκαλοπούλου: Άλλη μια εμπειρία σε κορυφαίο επίπεδο

Η Μαρία Δασκαλοπούλου, πρόσθεσε μια ακόμα πετυχημένη παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση, «σφυρίζοντας» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών που έγινε στο Αϊντχόφεν.

Μαρία Δασκαλοπούλου: Άλλη μια εμπειρία σε κορυφαίο επίπεδο

Συγκεκριμένα, έπαιξε στις αναμετρήσεις Γερμανία- Βουλγαρία, Ιταλία-Γαλλία, Ισπανία-Ιταλία (στους ομίλους), και Κροατία-Μεγάλη Βρετανία για την 7η θέση, μαζί με την Ιταλίδα Αλέσια Φεράρι.

Η Μαρία Δασκαλοπούλου, ανέφερε σχετικά στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

«Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση. Σε προσωπικό επίπεδο χαίρομαι ιδιαίτερα για την παρουσία μου σε ένα ακόμα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί διαιτήτευσα με επιτυχία δύσκολα παιχνίδια όπως το Ιταλία-Ισπανία στον προκριματικό γύρο και το Κροατία-Μεγάλη Βρετανία, ένα συναρπαστικό παιχνίδι για την 7η-8η θέση το οποίο έδωσε στον νικητή το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Πολλά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα γυναικών, σε όλο το προπονητικό τιμ, στον Πρόεδρο της ΚΟΕ και σε όσους συνέβαλαν για την επιτυχία τους. Χαίρομαι που το έζησα από κοντά, στιγμές αγωνίας αλλά και απέραντης χαράς και συγκίνησης σε ένα κολυμβητήριο κατάμεστο από κόσμο. Μπράβο τους γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι τους και η ομάδα επιστρέφει και πάλι στους Ολυμπιακούς αγώνες! Εύχομαι καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα».