Καμμένου: «Ιστορική στιγμή - Ξορκίσαμε 16 χρόνια» (vid)

Ξέσπασε η Αλεξία Καμμένου μετά τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Καμμένου: «Ιστορική στιγμή - Ξορκίσαμε 16 χρόνια» (vid)

Ότι ξόρκισαν από πάνω τους 16 χρόνια προσπάθειας να πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε μέσα σε κλίμα συγκίνησης η Αλεξία Καμμένου μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιταλίας που έφερε και το Χάλκινο Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο του Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Είναι μια ιστορική στιγμή. Παλέψαμε σαν Ελληνίδες, δώσαμε την ψυχή μας. Ξορκίζουμε 16 χρόνια. Μεγάλη υπόθεση αυτή, μεγάλη ευθύνη, που σηκώσαμε όλοι όσοι πιστέψαμε σε αυτό. Οι προπονητές κι οι παράγοντες είναι για να αμφισβητούνται, αλλά όταν αυτό γίνεται με αθλήτριες κι έρχεται τέτοια απάντηση, είναι όλη για πάρτη τους. Αυτή η ομάδα θα κάνει σπουδαία πράγματα, γιατί έφυγε όλο αυτό από πάνω τους.

Πρωταγωνίστριες είναι οι παίκτριες. Είναι αυτά που έχω μέσα από την ψυχή μου. Για μένα οι αθλήτριες είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα, είναι η ζωή μου όλη. Να πω κάτι προσωπικό επί τη ευκαιρία. Είχα την τιμή να είμαι από τη σύσταση της Εθνικής Γυναικών και με αξιώνει ο Θεός να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».