Επίσημο: Στο Περιστέρι ο Γιάννης Μπεριστιάνος

Ο έμπειρος αμυντικός Γιάννης Μπεριστιάνος υπέγραψε και ανακοινώθηκε από το Περιστέρι.

Επίσημο: Στο Περιστέρι ο Γιάννης Μπεριστιάνος

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος αμυντικός Γιάννης Μπεριστιάνος.

Η ανακοίνωση

«Μέλος του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου είναι και επίσημα ο Γιάννης Μπεριστιάνος για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024!

Ο 35χρονος αμυντικός αναμένεται να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα, υπό την καθοδήγηση του Κώστα Λούδη».

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον ΓΣ Περιστερίου, ο Γιάννης Μπεριστιάνος, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο Περιστέρι. Είναι ένας πολύ οργανωμένος Σύλλογος που μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε στην δουλειά μας καθημερινά. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση, τον πρόεδρο και τον κόουτς Λούδη που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται, αρχής γενομένης από τους ευρωπαϊκούς αγώνες και στη συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις. Θα δώσω το 100%, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα».

Το βιογραφικό του

Ο Γιάννης Μπεριστιάνος γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1988 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Ξεκίνησε την υδατοσφαίριση το 1994 και στην Α1 είχε την πρώτη του συμμετοχή το 2003 με τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2012. Στη συνέχεια έπαιξε στον Εθνικό για μια 5ετία και κατόπιν ακολούθησε ο Απόλλωνας Σμύρνης (2019-2020). Την επόμενη χρονιά (2020-2021) φόρεσε το σκουφάκι του Υδραϊκού και την τελευταία διετία (2021-2023) αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με τον Εθνικό.