Στον Άλιμο η Ρακιντζή

Η Μαρίσα Ρακιντζή ανακοινώθηκε από τον Άλιμο.

Στον Άλιμο η Ρακιντζή

Στον Άλιμο θα συνεχίσει την καριέρα της η 22χρονη πολίστρια Μαρίσα Ρακιντζή.

Η ανακοίνωση

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρίσα Ρακιντζή, η οποία θα φορέσει το σκουφάκι της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Μαρίσα Ρακιντζή έχει γεννηθεί το 2001 και αγωνίζεται ως αμυντικός, όντας μια υψηλόσωμη αθλήτρια, με δύναμη και μακριά άκρα, προσόντα που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Η νεαρή αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της στη ΝΕ Πατρών, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στις κατηγορίες Νεανίδων και Νέων γυναικών, ενώ έκανε το ντεμπούτο της σε μικρή ηλικία στην Α1 γυναικών. Εν συνεχεία, η Μαρίσα Ρακιντζή αγωνίστηκε για ένα έτος στον ΝΟ Βουλιαγμένης και στη συνέχεια για τρία χρόνια στον Εθνικό, κατακτώντας το LEN Trophy τη σεζόν 2021-2022.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, η Μαρίσα Ρακιντζή έχει ανέβει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Ισραήλ το 2021, στην κατηγορία Νέων γυναικών, κατακτώντας τότε το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση».

Η Μαρίσα Ρακιντζή, δήλωσε στο alimoswaterpolo.com: «Είμαι πολύ χαρούμενη που την επερχόμενη σεζόν θα είμαι μέλος του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, ενός συλλόγου με τεράστιες φιλοδοξίες, που έχει κάνει άλματα για να εδραιωθεί στις καλύτερες ομάδες της γυναικείας υδατοσφαίρισης. Η προσέγγιση του προπονητή, κ. Βέργου, καθώς και του Προέδρου, κ. Ζουμπουλίδη, που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι με εμπιστεύονται, έκανε πολύ εύκολη την απόφαση μου να γίνω και εγώ κομμάτι της ομάδας και να πετύχουμε μαζί όλους τους στόχους που έχουν τεθεί.

Είμαι πεπεισμένη ότι μέσα από την καθημερινή προπόνηση, θα φτιάξουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, που θα εκπροσωπήσει επάξια τον σύλλογο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο LEN Champions League».