Περιστέρι: Ανακοίνωσε τον Μαυροβούνιο Ντανίλο Άντζιτς

Ο Ντανίλο Άντζιτς παραμένει στην Ελλάδα. Συμφώνησε με το Περιστέρι.

Περιστέρι: Ανακοίνωσε τον Μαυροβούνιο Ντανίλο Άντζιτς

Μετά τον Υδραϊκό και τον Παναθηναϊκό, ο Ντανίλο Άντζιτς θα παίξει και στο Περιστέρι.

«Μέλος του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου είναι και επίσημα ο Ντανίλο Άντζιτς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024!

Ο 27χρονος Μαυροβούνιος αμυντικός αναμένεται να ισχυροποιήσει με την παρουσία του την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα, υπό την καθοδήγηση του Κώστα Λούδη.

Ο Ντανίλο Άντζιτς γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1996 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Έχει αγωνιστεί στην Πρίμορατς Κότορ, την Παρτιζάν, την Μπούντβα, τον Ερυθρό Αστέρα, τον Υδραϊκό και πέρσι (2022-2023) στον Παναθηναϊκό. Ο Μαυροβούνιος αμυντικός έχει στεφθεί πρωταθλητής και κυπελλούχος Σερβίας με την Παρτιζάν.

Ο Ντανίλο Άντζιτς με τις μικρές εθνικές ομάδες του Μαυροβουνίου έχει κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο το 2013 στη Μάλτα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον ΓΣ Περιστερίου, ο Ντανίλο Άντζιτς, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ο σύλλογος είναι καλά οργανωμένος και χτίζεται σε υγιή θεμέλια. Οι συμπαίκτες μου με δέχτηκαν πολύ καλά και δουλεύουμε πολύ για τον κοινό μας στόχο, δηλαδή την πρόκριση στους ομίλους του Len Euro Cup.

Η σεζόν που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολη, καθώς θα είναι πολύ απαιτητική στην Ευρώπη και σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα Ελλάδας. Αν και το ρόστερ της ομάδας μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να έχει υψηλούς στόχους, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγη υπομονή και υγεία. Νιώθω ωραία που είμαι μέρος αυτού του οργανισμού. Πάμε Περιστέρι!».