Ελλάδα - Ισπανία 5-9: Για την τρίτη θέση η Εθνική στο Ευρωπαϊκό πόλο Νεανίδων

Την ήττα με 5-9 από την Ισπανία γνώρισε η Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο και θα διεκδικήσει αύριο (5/8) το χάλκινο μετάλλιο. 

Ελλάδα - Ισπανία 5-9: Για την τρίτη θέση η Εθνική στο Ευρωπαϊκό πόλο Νεανίδων

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε 9-5 από την Ισπανία και αύριο (5/8) στις 19:30 θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο με την ηττημένη του δεύτερου ημιτελικού Ουγγαρία-Ιταλία, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων Κ17 στη Μανίσα της Τουρκίας.

Με το γκολ της Κοβάτσεβιτς η Ελλάδα μείωσε 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και πλέον σε όλη τη διάρκεια του ημιτελικού κυνηγούσε στο σκορ τις αντιπάλους της. Η Πιοβάν πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με δυο τέρματα μείωσε για το 5-3. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Κοβάτσεβιτς έκανε το 5-4 αλλά οι Ισπανίδες βρήκαν τον τρόπο και αύξησαν τη διαφορά στο +3, 7-4.

Μέχρι τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου χάσαμε δυο ευκαιρίες με παίκτρια παραπάνω. Η Παπαδοπούλου μείωσε εν τέλει σε 7-5, η Ροντρίγκεζ στην παραπάνω σημείωσε το 8-5, χάσαμε νέα προσπάθεια με παίκτρια παραπάνω, και αντί να μειώσουμε η Τεμπράνο έγραψε το 9-5, 3:05 από τη λήξη. Και πάλι παίξαμε δυο φορές με παραπάνω αλλά δεν σκοράραμε.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 1-2, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ(Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 2, Φουράκη, Δρακωτού, Πιοβάν 2, Κανελλοπούλου, Μπέτα, Παπαδοπούλου 1, Κρασσά, Κλαψιανού, Καραμπέτσου, Τσιάρα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κλαβέρια Μουρίγιο 3, Πεναλβέρ 3, Τεμπράνο 1, Αλμέντα 1, Ροντρίγκεζ 1.

Διαιτητές: Γκραντέν (Γαλλία), Βαν Ντούινεν (Ολλανδία)