Φτάνουν τα συγχαρητήρια, ώρα για κολυμβητήρια

Χορτάσανε από συγχαρητήρια οι πολίστες. Για κολυμβητήρια «πεινάνε» κύριοι Υπουργοί.

Φτάνουν τα συγχαρητήρια, ώρα για κολυμβητήρια

Μία ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία για το πόλο. Ο Γιάννης Οικονόμου συνεχάρη τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του για την πρόκριση στον τελικό μετά τη νίκη επί της Σερβίας.

Ο Γιάννης Βρούτσης τους υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη Δευτέρα τα ξημερώματα, μαζί με τον Γιώργο Μαυρωτά.

«Έπεσαν» πάνω στην αλλαγή του υπουργείου οι πολίστες της εθνικής και έτσι πήραν διπλά συγχαρητήρια. Όχι πως αλλάζει και τίποτα για εκείνους.

Εδώ και δεκαετίες η ίδια ιστορία. Και να τα συγχαρητήρια, και να τα τηλεγραφήματα, και να οι υποσχέσεις.

Χορτάσανε από τηλεγραφήματα και συγχαρητήρια οι πολίστες κύριοι Υπουργοί. Για κολυμβητήρια «πεινάνε», όχι για συγχαρητήρια.

Τί να τα κάνουν τα τηλεγραφήματα και τις υποσχέσεις; Να χτίσουνε πισίνες; Δεν κουραστήκατε εδώ και δεκαετίες;

Έπαιζε πόλο ο Τάσος Παπαναστασίου, ο «πιλότος», στην Εθνική, τώρα παίζει ο γιος του Αλέξανδρος και ακόμη η «γαλανόλευκη» δεν έχει το δικό της κολυμβητήριο.

Οι Θοδωρής Βλάχος, Χάρης Παυλίδης, Νίκος Γέμελος κατέκτησαν τα πάντα ως αθλητές του Ολυμπιακού σε πόλο και κολύμβηση, έγιναν σπουδαίοι προπονητές και ακόμη περιμένουν να μπει ο Θρύλος στο δικό του «σπίτι».

ΥΓ Το φοβερό είναι πως όταν ανακαινίζεται ένα κολυμβητήριο ή ανοίγει ένα στα δέκα χρόνια, έχουν την απαίτηση να τους αποθεώνουμε.