Στον Άλιμο η Λούση Μοβσεσιάν

Στον Άλιμο η Λούση Μοβσεσιάν. Αναλαμβάνει την ομάδα Μίνι Κορασίδων.

Στον Άλιμο η Λούση Μοβσεσιάν

Η Λούση Μοβσεσιάν αναλαμβάνει την ομάδα Μίνι Κορασίδων στον Άλιμο.

Η ανακοίνωση

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με την προπονήτρια, Λούση Μοβσεσιάν, μια εκ των κορυφαίων τεχνικών στην Ελλάδα στα τμήματα υποδομών.

Η Λούση Μοβσεσιάν έρχεται στην οικογένεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ με στόχο να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο η δυνατή ακαδημία κοριτσιών του συλλόγου, καθώς αναλαμβάνει την ομάδα Μίνι Κορασίδων, αλλά και συνεργάτης του Γιάννη Μπενόπουλου στα υπόλοιπα τμήματα κατηγοριών.

Η Λούση Μοβσεσιάν ξεκίνησε τη καριέρα της ως προπονήτρια ακαδημιών το 2014 στην ομάδα του Πανιωνίου. Την ίδια χρονιά ήταν επίσης βοηθός στη γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α2. Η επαγγελματική της πορεία συνεχίστηκε στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης, αναλαμβάνοντας το τμήμα των Κορασίδων, Μίνι Κορασίδων και Ακαδημιών μέχρι το 2021. Τη χρονιά 2018-19 κατέκτησε τη 3η θέση με τις Κορασίδες και τη 3η θέση με τις Μίνι Κορασίδες.

Τον Σεπτέμβρη του 2021 άνοιξε μια καινούργια σελίδα στη καριέρα της στην ομάδα του Ιωνικού αναλαμβάνοντας την αναδημιούργηση των ακαδημιών στα κορίτσια μέχρι και πρόσφατα. Στη δεύτερη χρονιά της στον Ιωνικό ανέλαβε και τη γυναικεία ομάδα στην Α2 κατηγορία, ενώ με τις μίνι κορασίδες έφτασε μέχρι και τη τετράδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος».

Στις πρώτες της δηλώσεις ως προπονήτρια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ, η Λούση Μοβσεσιάν δήλωσε στο alimoswaterpolo.com:

«Ήρθα σε έναν Σύλλογο με αξιώσεις, εξέλιξη και ανοδική πορεία. Χαίρομαι ιδιαίτερα με το ξεκίνημα που θα κάνουμε. Αυτή τη στιγμή, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ, έχει τη δυνατότητα να παρέχει στις ακαδημίες του και στις αγωνιστικές ομάδες, τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του στο ALMA Club, οπότε στόχος μας είναι η μεθοδική και ποιοτική δουλειά που ήδη εφαρμόζεται, να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να στεφθούν με μεγαλύτερες επιτυχίες οι ομάδες μας».