Αισιόδοξη η Αλεξία Καμμένου

Η Εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών μετράει πλέον αντίστροφα για τον αγώνα της με αντίπαλο την Ουγγαρία (Παρασκευή 23/6) στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών (23-25 Ιουνίου, Λονγκ Μπιτς).

Αισιόδοξη η Αλεξία Καμμένου

Από τις 7 του μηνός βρίσκεται στις ΗΠΑ για κοινή προετοιμασία με την «χρυσή» Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια, στο πλαίσιο της οποίας διεξήχθησαν και τρεις φιλικές αναμετρήσεις.

Η Ομοσπονδιακή Τεχνικός Αλεξία Καμένου έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα προετοιμασίας μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Ο ρυθμός των προπονήσεων είναι πλέον πολύ δυνατός. Παρά την κούραση τα κορίτσια προσπαθούν πάρα πολύ. Αρχίζουμε και βρίσκουμε περισσότερο χρόνο για κομμάτια της τακτικής και για να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Με τις προπονήσεις και τα διπλά, δώσαμε παράλληλα μεγάλη σημασία στη φυσική κατάσταση και στη δουλειά στο γυμναστήριο».

Πρόσθεσε: «Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ο μεγάλος μας στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα. Θέλουμε όμως να σταθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και στο World Cup. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη προσπάθεια των κοριτσιών. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Η συνεργασία με όλους πηγαίνει πολύ καλά. Βλέπουμε πού υστερούμε, διορθωνόμαστε, υπάρχει βελτίωση σε πολύ βασικά κομμάτια. Τη κατάλληλη στιγμή θα είμαστε πανέτοιμες για να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει και θα παρουσιαστούμε πολύ δυνατές απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση, να μην χάσουμε τον ενθουσιασμό μας, και να είμαστε συγκεντρωμένες καθώς κάθε παιχνίδι πλέον είναι πολύ σημαντικό».

Στην αποστολή η Καμένου έχει τις διεθνείς: Ιωάννα Σταματοπούλου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Φωτεινή Τριχά, Χριστίνα Σιούτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού.