Ελλάδα – Σερβία 12-14: Δεύτερη ήττα για τους Νέους Άνδρες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η Εθνική ομάδα πόλο των Νέων Ανδρών ηττήθηκε 14-12 από τη Σερβία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Ρουμανία.

Ελλάδα – Σερβία 12-14: Δεύτερη ήττα για τους Νέους Άνδρες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Μετά τις ΗΠΑ, η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών ηττήθηκε και από τη Σερβία (12-14) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η «γαλανόλευκη» ήταν μέσα στο παιχνίδι αλλά στα τελευταία δυόμιση λεπτά, δέχθηκε δύο τέρματα, δεν απάντησε και έχασε με 14-12.

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για την Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών, που είχε χάσει και από τις ΗΠΑ. Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Νίκος Γκίλλας.

Η Εθνική μας, με δύο ήττες πλέον στον Β' Όμιλο, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν μπορεί πλέον να βρεθεί στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του Ομίλου που οδηγούν απευθείας στα προημιτελικά. Έτσι θα αντιμετωπίσει αύριο Δευτέρα (12/6) στις 19:30 την Ουγγαρία, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της στον Όμιλο και στη συνέχεια θα αναζητήσει (είτε είναι 3η είτε 4η) την πρόκριση στους "8" από χιαστί αγώνα, κόντρα σε ομάδα από τα γκρουπ κατώτερης δυναμικότητας.


Οκτάλεπτα: 5-3, 1-4, 5-4, 1-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Κανδανολέων, Γεωργαράς, Λασκαρίδης 1, Καστρινάκης 2, Γκίλλας 6, Μπιτσάκος Ανδ., Μπιτσάκος Χρ. 1, Πούρος 1, Σπάχιτς 1, Σιαμάς Χρ., Ηλιόπουλος.

ΣΕΡΒΙΑ (Μίλος Κορίλογια): Παΐκοβιτς, Μάρας, Ντιμιτρίεβιτς 2, Γκλάντοβιτς 2, Κόγιτς 3, Γκαβρίλοβιτς 1, Μπόζοβιτς, Ουρόσεβιτς 1, Μαρτίνοβιτς 3, Μπρεσκάνσκι 1, Γιαούκοβιτς, Κοβάτσεβιτς 1, Βιρίγεβιτς.