Οι Ιταλοί…μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Ντούσαν Μάντιτς!

Δημοσίευμα από την Ιταλία…μπλέκει τον Ολυμπιακό με τον φοβερό αριστερόχειρα περιφερειακό, Ντούσαν Μάντιτς, ο οποίος δεν θα παραμείνει στη Νόβι Μπέογκραντ.

Οι Ιταλοί…μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Ντούσαν Μάντιτς!

Η Φερεντσβάρος έχει τον πρώτο λόγο για τον Σέρβο Ντούσαν Μάντιτς, ωστόσο δημοσίευμα από την Ιταλία…μπλέκει και τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «wpdworld» το ερώτημα είναι που θα παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ντούσαν Μάντιτς.

«Η Φερεντσβάρος και ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι οι μόνοι σύλλογοι που μπορούν να αποκτήσουν τον αριστερόχειρα παίκτη που θα αποχωρήσει από τη Νόβι Μπέογκραντ.

Στον Πειραιά, όμως, ασχολούνται κυρίως με την επίλυση του θέματος Μιλάνοβιτς. Μετά την 5η θέση στο Champions League, ο προπονητής θα απολυθεί και το φαβορί για την αντικατάστασή του είναι ο Κροάτης Χρβόγιε Κόλιανιν, πρώην προπονητής της Βουλιαγμένης που εργάστηκε ως συνεργάτης του Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ στη Γιουγκ».

Επαναλαμβάνουμε πως είναι δημοσίευμα στην Ιταλία και πρώτη φορά μπαίνει στο…κάδρο του Ολυμπιακού ο Ντούσαν Μάντιτς. Ο σπουδαίος αριστερόχειρας έχει μείνει εκτός Νόβι Μπέογκραντ τους τελευταίους μήνες και θα αποχωρήσει.

Η Φερεντσβάρος τον θέλει ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του έχει…πέσει και στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αφού μιλάμε για έναν παίκτη που είναι λογικό να τον θέλουν όλες οι ομάδες του κόσμο.