Ολυμπιακός – Άλιμος 10-7: Πρωτάθλημα ο Θρύλος στο πόλο και στις Νέες Γυναίκες

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 10-7 του Αλίμου και κατέκτησε το πρωτάθλημα πόλο στην κατηγορία Νέων Γυναικών.

Ολυμπιακός – Άλιμος 10-7: Πρωτάθλημα ο Θρύλος στο πόλο και στις Νέες Γυναίκες

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στο πόλο και στην κατηγορία Νέων Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» στον τελικό επικράτησαν 10-7 του Αλίμου και πανηγύρισαν έναν ακόμη τίτλο.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (28/5) στο Κολυμβητήριο Αλίμου, τα κορίτσια του Στέργιου Τοροσιάδη μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Οι «ερυθρόλευκες» σκόραραν και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με την Σιούτη για το 5-0, όμως η ομάδα του Αλίμου αντέδρασε και έφτασε στο 5-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Σάντα με δύο τέρματα και η Σιούτη με ακόμα ένα, βοήθησαν τον Ολυμπιακό να ξεφύγει, ωστόσο οι γηπεδούχες βρήκαν τις λύσεις και μείωσαν εκ νέου σε 8-7. Στα μέσα της τελευταίας περιόδου, η Τριχά με ωραίο τελείωμα έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα της, ενώ η Σιούτη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 10-7, «σφραγίζοντας» έτσι το δεύτερο συνεχόμενο «ερυθρόλευκο» πρωτάθλημα στην κατηγορία.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-10

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 4-1, 3-3, 0-2.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ (Γιάννης Μπενόπουλος): Καραγιάννη, Κύρκου, Κοβάτσεβιτς 2, Πιοβάν 1, Θεοφανοπούλου, Χαλδαίου 2, Λαζάρου, Σιγάλα, Κυριαζοπούλου, Μπιτσάκου Αφροδίτη 2, Οκόλιστα, Ζάλι, Λέκκου, Μπουτάρη, Πιταράκη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοροσιάδης): Κωνσταντοπούλου, Σάντα 3, Τζωρτζακάκη, Σιούτη 3, Τριχά 3, Μαργαρίτη, Τορνάρου 1, Αικ.Χριστοδούλου, Αμ. Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου, Δρακωτού, Κουκουφίκη, Κωτσάκη, Ελ.Οικονόμου, Χρ.Οικονόμου.

Ο Εθνικός πήρε το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας 10-9 τη Βουλιαγμένη στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 3-3, 0-3
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Στέφανος Φραγκαλάς): Σακάλογλου, Νικολάου, Καλογεροπούλου 1, Μαρκατσέλη, Ντούλη 2, Μητριτσάκη, Ευκαρπίδη, Κρασσά 3, Καπετοπούλου, Ανδρεάδη 2, Γρηγορίου, Κουρεμέτη, Γαρούφαλλου, Λαγού, Βάλβη.
ΕΘΝΙΚΟΣ Π. (Στέφανος Λέανδρος): Μ.Πετρόγιαννου, Διρχαλίδου, Γεωργούση, Κούτρη, Λαλούση 1, Καραμολέγκου, Κλαψιανού, Μπέτα 3, Δρίτσα, Μαρινοπούλου, Λασκαρίδου 2, Καραμπέτσου 3, Μπεκρή, Γαλανάκη 1, Α.Πετρόγιαννου.

Στον αγώνα για την 5η -6η θέση: ΝΕ Πατρών-ΑΝΟ Γλυφάδας 11-16, και για την 7η-8η θέση: ΝΟ Χίου – ΠΑΟΚ 9-10.