Ευτυχία Καραγιάννη: «Θα έχουμε διακρίσεις και στο Beach Water Polo»

Η Ευτυχία Καραγιάννη μίλησε για την εθνική γυναικών στο Beach Water Polo.

Ευτυχία Καραγιάννη: «Θα έχουμε διακρίσεις και στο Beach Water Polo»

Με το απόλυτο των νικών κι έχοντας στις αποσκευές τους το εισιτήριο για τους Παγκόσμιους Παράκτιους Αγώνες του Μπαλί επέστρεψε από την Αίγυπτο η Εθνική μας ομάδα, που συμμετείχε στο τουρνουά πρόκρισης για το Beach Water Polo.

Υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας της Εθνικής Νέων Γυναικών και Νεανίδων, Ευτυχίας Καραγιάννη, οι Λ. Μαυρωτά, Χαλδαίου, Κουρέτα, Ευδ. Τσιμάρα, Μπερίκου, Γαλανοπούλου και Καλαϊτζή νίκησαν την Τσεχία (δύο φορές), τη Ζιμπάμπουε και τη Νότια Αφρική στη… θαλασσινή εκδοχή της υδατοσφαίρισης, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Το αθλητικό μαγκαζίνο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι Ένα 90,4) φιλοξένησε την Ομοσπονδιακή προπονήτρια, η οποία μίλησε για τα παιχνίδια της Εθνικής μας, για τις διαφορές ανάμεσα στο Water Polo και το Beach Water Polo, στάθηκε στην άψογη οργάνωση της διοργάνωσης από την Αίγυπτο και τόνισε πως πρόθεση της World Aquatics αποτελεί η ανάπτυξη, μέσω του Beach Water Polo, της υδατοσφαίρισης και σε χώρες που δεν έχουν σχετική παράδοση. Η κα Καραγιάννη αναφέρθηκε, επίσης, στην επιτυχημένη χρονιά των Εθνικών μας ομάδων που ανέβηκαν στο βάθρο όλων των μεγάλων διοργανώσεων που συμμετείχαν, τόσο σε επίπεδο Γυναικών όσο και των ηλικιακών.


Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη της Ευτυχίας Καραγιάννη.