Το πάλεψε ο Υδραϊκός στο Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο

Οι νησιώτες έδωσαν μάχη με αντίπαλο την Πρίμορατς Κότορ αλλά δεν τα κατάφεραν και έχασαν 9-8 απόψε στον Άλιμο.

Το πάλεψε ο Υδραϊκός στο Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο

Ο Υδραϊκός στο πρώτο Ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας του, κοίταξε στα μάτια την Πρίμορατς Κότορ αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 9-8, για την 1η αγωνιστική του δ’ ομίλου της πρώτης προκριματικής φάσης του Euro Cup που διεξάγεται στον Άλιμο.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έκανε πολύ καλή εμφάνιση, ηττήθηκε στο φινάλε και πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει πάρα πολύ. Οι νησιώτες αν και βρέθηκαν να…κυνηγούν στο σκορ, έβρισκαν συνεχώς απαντήσεις (2-2, 3-3, 5-5, 6-6, 7-7, 8-8) αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε μια φορά το προβάδισμα. Ο Γκόραν Γκργκούρεβιτς 21’’ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος πέτυχε το 9-8 για την Πρίμορατς Κότορ. Ο Αμερικανός Μαξ Ίρβινγκ, ο οποίος στο ντεμπούτο του με το σκουφάκι της ομάδας της Ύδρας, ήταν εξαιρετικός, πήρε την τελευταία επίθεση αλλά το σουτ κόντραρε και πέρασε άουτ.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-1, 2-3.

Υδραϊκός: Ίρβινγκ 4, Καζάζης 2, Πρέκας 1, Τσαχειλίδης 1.

Πρίμορατς Κότορ: Κρεπούλια 3, Ιβάνκοβιτς 3, Γκργκούρεβιτς 2, Γκόπτσεβιτς 1.

*Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ορτίτζια κέρδισε 11-5 τη Νις με τον αρχηγό της Μάσιμο Τζιάκοπο να σημειώνει πέντε γκολ. Ένα τέρμα σημείωσε και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Εσπανιόλ.

Κανονικά στον Άλιμο οι αγώνες

Υπήρξε ένα θέμα με την έδρα του ομίλου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Στη σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε οι αγώνες να διεξαχθούν κανονικά στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Η μοναδική αλλαγή έχει να κάνει με τις ώρες του αυριανού προγράμματος. Αντί για το βράδυ, οι αναμετρήσεις θα νωρίτερα. Στις 11.30 θα ξεκινήσει το Πρίμορατς Κότορ – Ορτίτζια και στις 13.00 το Υδραϊκός – Νις.