Καμμένου: «Δεν πήγαμε καλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια στις προσωπικές άμυνες»

Η Αλεξία Καμμένου έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριές της για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά στάθηκε και στην κακή αμυντική λειτουργία της Εθνικής.

Καμμένου: «Δεν πήγαμε καλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια στις προσωπικές άμυνες»

Τέλος καλό, όλα καλά για την Ομοσπονδιακή Τεχνικό, Αλεξία Καμμένου που επέλεξε να ξεκινήσει τις δηλώσεις της με «ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριές μου για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει. Είμαι πολύ περήφανη για αυτές, και αν συνεχίσουν με την ίδια θέληση, την ίδια συμπεριφορά και προσήλωση όλα με το χρόνο θα έρθουν. Είναι η αλήθεια, είναι αυτό που αξίζουν και τις ευχαριστώ, όπως και τους συνεργάτες μου, είμαστε όλοι μια ομάδα». Συνέχισε λέγοντας πως «Από την αρχή είχα πει ότι ο μεγάλος μας στόχος είναι η πρόκριση στη Τελική Φάση. Τώρα έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε σωστά και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Δεν πήγαμε καλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια στις προσωπικές άμυνες. Δεν επιτρέπονται τόσα πολλά λάθη στην άμυνα. Πρέπει να βελτιωθούμε στο μία με μία και να μην μας κοστίζει».

Πολυτιμότερη παίκτρια της αναμέτρησης αναδείχτηκε με επτά τέρματα αναδείχθηκε η Ειρήνη Νίνου. Δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένες γιατί εν τέλει πήραμε αυτό που θέλαμε και αποτελούσε τον μεγάλο μας στόχο. Η διαδικασία των πέναλτι είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρα για όλες τις ομάδες, τελικά όμως τα καταφέραμε και όλες είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε κανένα σημείο δεν εγκαταλείψαμε τη προσπάθεια. Προφανώς και φοβηθήκαμε ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην σε επηρεάζει αυτό ψυχολογικά για να μπορέσεις να συνεχίσεις, να μη το βάζεις κάτω, να δείχνεις τη δύναμή σου και με βάση την ομαδικότητα που μας διακρίνει να φτάνουμε στο στόχο μας. Η ομάδα έχει σαφέστατα μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έδειξε, είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, κάνουμε όμως πολύ καιρό προετοιμασία, προσπαθούμε, παλεύουμε, θέλουμε να είμαστε αντάξιες των προσδοκιών και το σίγουρο είναι πως στη Τελική Φάση θα είμαστε πολύ βελτιωμένες».