Στο σπίτι του με Σπαντάου ο Ολυμπιακός

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα φιλοξενήσει τη Σπαντάου (21/11) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο σπίτι του με Σπαντάου ο Ολυμπιακός

Στις 13 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα στην Α1 πόλο ανδρών και για την ώρα φαντάζει δύσκολο στην πρεμιέρα, ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός να παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Πειραιά. Οι εργασίες στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο τέλος του Οκτωβρίου θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει το Εθνικό κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οι άνθρωποι του κολυμβητηρίου, οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που έχουν αναλάβει τις εργασίες, βρίσκονται καθημερινά στην πισίνα, δουλεύουν πυρετωδώς έτσι ώστε το θέμα να λυθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα και να παραχωρηθεί το κλειστό στον Ολυμπιακό αλλά και τον Εθνικό (στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παίζει εκτός με τη Χίο).

Βέβαια το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο Ολυμπιακός λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας με τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν όλα πάνε καλά, οι πρωταθλητές Ευρώπης το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν θα χρειαστεί να το δώσουν μακριά από το «Πέτρος Καπαγέρωφ». Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπήρχε ο φόβος, λόγω των εργασιών, το κολυμβητήριο να μην είναι έτοιμο κάτι που θα οδηγούσε τους Πειραιώτες στην Επαρχία για τα ματς τα Ευρωπαϊκά.

Το σημαντικό είναι πως οι εργασίες προχωρούν αλλά και η διοίκηση του Ερασιτέχνη γνωρίζοντας πως υπάρχει το ζήτημα με το κολυμβητήριο, προνόησε και ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η ομάδα τις δυο πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει εκτός έδρας. Το «ερυθρόλευκο» αίτημα έγινε δεκτό. Έτσι μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ εκτός συνόρων, οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αγωνιστούν με τη Σπαντάου, λογικά στον Πειραιά, σε έναν αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 21 Νοεμβρίου.