Βλάχος: «Σταθερότητα στην απόδοσή μας, συνεπείς σε όλα τα μεγάλα ραντεβού»

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την παρουσία της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ποντγκόριτσα και την πρόκριση στα τελικά.

Βλάχος: «Σταθερότητα στην απόδοσή μας, συνεπείς σε όλα τα μεγάλα ραντεβού»

Η ασημένια Ολυμπιονίκης του Τόκιο και χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια της Βουδαπέστης Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών στην Ποντγκόριτσα πήρε την πρόκριση στα τελικά μιας ακόμα μεγάλης διοργάνωσης, του World Cup.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ με την επιστροφή στην Αθήνα:

«Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των πέντε παιχνιδιών που δώσαμε στην προκριματική φάση του World Cup στην Ποντγκόριτσα, μπορούμε να πούμε ότι δείξαμε σταθερότητα. Σε όλους τους αγώνες είχαμε σταθερά καλή απόδοση, με κάποια κενά, βέβαια.

Σε ένα τουρνουά πέντε παιχνιδιών σε επτά μέρες, με τη συμμετοχή πολύ καλών ομάδων, των κορυφαίων στον κόσμο, θα υπάρχουν και κάποια κενά, όπως ήταν το τελευταίο 8λεπτο με την Ισπανία και φυσικά κάποια διαστήματα στο τελευταίο παιχνίδι, στην ήττα από το Μαυροβούνιο, όπου εμείς είχαμε ήδη προκριθεί και μόνο σε μια ειδική περίπτωση της τριπλής ισοβαθμίας θα υπήρχε θέμα, ενώ οι Μαυροβούνιοι καίγονταν για τη νίκη.

Το σημαντικό είναι ότι ο στόχος της πρόκρισης επετεύχθη και η Εθνική ομάδα θα βρεθεί σε ακόμα ένα μεγάλο αθλητικό ραντεβού το καλοκαίρι, εκτός από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας, που είναι ο μεγάλος φετινός στόχος. Και τα τελικά του World Cup στο Λος Άντζελες (30/-3/7) θα είναι μια καλή πρόβα τζενεράλε».