Παγκόσμιο Κύπελλο Πόλο: Η Γεωργία 13-12 την Αυστραλία – «Δύο στα δύο» για Ισπανία, Κροατία

Στον όμιλο της Εθνικής στην Ποντγκόριτσα, αίσθηση προκάλεσε η νίκη της Γεωργίας επί της Αυστραλίας με 13-12. Δύο στα δύο για την Ισπανία.

Παγκόσμιο Κύπελλο Πόλο: Η Γεωργία 13-12 την Αυστραλία – «Δύο στα δύο» για Ισπανία, Κροατία

Στα ματς της Πέμπτης (9/3) για το Παγκόσμιο Κύπελλο Πόλο, στον όμιλο (β’) της Ποντγκόριτσα, η Ισπανία μετά την Ελλάδα, κέρδισε και το Μαυροβούνιο.

Οι Ίβηρες νίκησαν 10-6 με τον φουνταριστό τους Ταχούλ να έχει 3 γκολ και επτά κερδισμένες αποβολές. Η Ισπανία πήρε από τα πρώτα λεπτά το προβάδισμα και το κράτησε σχετικά εύκολα. Για το Μαυροβούνιο ο Τζούρο Ράντοβιτς του Ολυμπιακού (παίζει δανεικός στη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι) πέτυχε ένα γκολ.

Στο άλλο ματς του ομίλου της Εθνικής, η Γεωργία επικράτησε 13-12 της Αυστραλίας με γκολ του Σουσιασβίλι της Νόβι Μπέογκραντ, 18’’ πριν από το τέλος. Δυο τέρματα πέτυχε ο φουνταριστός του Πανιωνίου, Μπιτάντζε.

Το ματς ήταν σκληρό και στο τέλος είχαμε μια μικρή ένταση μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν ξέφυγε η κατάσταση.

Για τον Α’ όμιλο, στο Ζάγκρεμπ, η Κροατία με τον Μάρκο Μπίγιατς του Ολυμπιακού κάτω από τα δοκάρια να κάνει πολύ καλό παιχνίδι, κέρδισε 12-7 τη Γαλλία και έκανε το δύο στα δύο.