World Cup Πόλο: Ήττα της Εθνικής από την Ισπανία στο φινάλε (8-11)

Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε με 8-11 από την αντίστοιχη της Ισπανίας στο παρθενικό παιχνίδι της για τον όμιλο της Ποντγκόριτσα στο World Cup πόλο.

World Cup Πόλο: Ήττα της Εθνικής από την Ισπανία στο φινάλε (8-11)

Παρότι κοίταξε στα μάτια την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, η Εθνική Ανδρών γνώρισε την ήττα με 8-11 στο παρθενικό παιχνίδι της για τον όμιλο της Ποντγκόριτσα στο World Cup πόλο.

Η «γαλανόλευκη» μάλιστα βρέθηκε να προηγείται με 7-5 στις αρχές του τρίτου οκταλεπτου, ωστόσο οι Ίβηρες με αντεπίθεση διαρκείας προηγήθηκαν με 10-7, για να φτάσουν τελικά στη νίκη με 11-8.

Ο επόμενος αγώνας στον όμιλο των προκριματικών για την Εθνική μας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (10/3) στις 20.30 (ώρα Ελλάδας) κόντρα στη Σερβία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-2, 1-4

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Παπαναστασίου 1, Φουντουλης 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Νικολαΐδης, Κάκαρης 1, Σολανάκης, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Νταβίντ Μαρτίν): Αγκίρε, Μουναρίθ 5, Μπιέλ, Ντελ Τόρο, Σαναχούγια 1, Γκομίλα, Φάμερα, Καμπάνιας 2, Ταχούλ 1, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπούστος 1, Λόριο.