Θοδωρής Πάτερος: «Πραγματοποιώ το όνειρό μου στις ΗΠΑ»

Ο πολίστας Θοδωρής Πάτερος, ο οποίος διαπρέπει στις ΗΠΑ μίλησε για την εμπειρία του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Θοδωρής Πάτερος: «Πραγματοποιώ το όνειρό μου στις ΗΠΑ»

Ο Θοδωρής Πάτερος, αφού ολοκλήρωσε τον φοιτητικό και αγωνιστικό κύκλο στο «Long Beach State» μετακόμισε στο «George Washington» για το μεταπτυχιακό του και αγωνιζόμενος με την ομάδα του Πανεπιστημίου βραβεύτηκε, προσφάτως, για τα επιτεύγματά του από την Ένωση των προπονητών πόλο των κολλεγίων.

Με 120 γκολ και 51 κερδισμένες αποβολές, οδήγησε την ομάδα του σε ένα εντυπωσιακό σερί 15 νικών και στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος ΜΑWPC.

Είναι και υποψήφιος για το βραβείο «Peter Cutino» που απονέμεται στον καλύτερο πολίστα της σεζόν (σ.σ. στη λίστα των 20 υποψηφίων είναι και ο περσινός κάτοχος του βραβείου, Νίκος Παπανικολάου).

Ο πρώην άσος του Υδραϊκού, του ΝΟΒ, της Γλυφάδας και του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκε στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού Ένα.

Μίλησε για την σταδιοδρομία του στο NCAA, για τις διαφορές του ευρωπαϊκού πόλο με αυτό που παίζουν στο κολεγιακό πρωτάθλημα, για τον συνδυασμό των σπουδών με τον πρωταθλητισμό αλλά και για τα σχέδιά του στο μέλλον.

Ακούστε τη συνέντευξη του Θοδωρή Πάτερου στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής «Πινελιές στα σπορ».