Κοκκινάκης: «Καιρός να ξεβρωμίσει το άθλημα μας…»

Ο πολύπειρος πολίστας της ΑΕΚ, Κώστας Κοκκινάκης έκανε μια ανάρτηση που σίγουρα θα συζητηθεί. 

Κοκκινάκης: «Καιρός να ξεβρωμίσει το άθλημα μας…»

Ο Κοκκινάκης πήρε θέση με αφορμή την παραπομπή του στον αθλητικό δικαστή, αφήνοντας αιχμές...

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Κοκκινάκη:

«Στη Χίο μετά το τέλος του παιχνιδιού και ενώ μιλούσα στους διαιτητές (σ.σ. Μοίραλης, Κωνσταντινίδης) και τους έλεγα ότι πριν το παιχνίδι μου έστειλαν μήνυμα πως με αυτούς τους διαιτητές δεν θα κερδίσουμε, καμία 10αριά τσαμπουκάδες μέσης και μεγάλης ηλικίας με έβριζαν, έφτυναν και πετούσαν καφέδες από 2 μέτρα απόσταση όμως ο δαιμόνιος διαιτητής (σ.σ. Ανδρέας Μοίραλης) από την Πάτρα έγραψε εμένα ότι είπα άντε γαμ… στην κερκίδα (που το είπα) αλλά όχι αυτούς τους 10 ηλίθιους που ξεκίνησαν τη φασαρία.

Είναι “γνωστό” ότι βρίζω και πλακώνομαι στα 27 χρόνια που παίζω. Κατάφερε να με στείλει αθλητικό δικαστή για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Όπως γνωρίζουν για εμένα στον χώρο, γνωρίζουν και εσένα διαιτητή ειδικών αποστολών!!

Καιρός να ξεβρωμίσει το άθλημα μας. Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως παίζουν και στοίχημα κάποιοι διαιτητές όπως σας είπα και μετά το παιχνίδι ότι μου είπαν, αλλά αυτό ξεχάσατε να το γράψετε! Σε πείραξε που με έβριζαν από την κερκίδα και τους απάντησα...

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Χίου που αγωνίστηκαν μέχρι τέλους και κέρδισαν το παιχνίδι, οι αθλητές πάντα απέχουν από εξωαγωνιστικές βρωμιές».