Πόλο: Ακόμα... σκοράρει η Εθνική απέναντι στην Τουρκία

Η Εθνική Νέων Γυναικών συνέτριψε με 28-4 την Τουρκία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Πόλο: Ακόμα... σκοράρει η Εθνική απέναντι στην Τουρκία

Σε μια καλή... προπόνηση εξελίχθηκε ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Νέων Γυναικών με αντίπαλο την Τουρκία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην πόλη Μαδέιρα στην Πορτογαλία. Η ελληνική ομάδα συνέτριψε τον αντίπαλό της με το εμφατικό 28-4 και «ζεστάθηκε» ενόψει της δύσκολης συνέχειας, η οποία θα τη βρει αντιμέτωπη αύριο (10/9, 18:30) με τη Ρωσία, σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά θα κρίνει την πρωτιά στον Δ' όμιλο και την απευθείας πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Στο δια ταύτα της αναμέτρησης, η Εθνική προηγήθηκε 4-0 και 6-1, κλείνοντας το ημίχρονο με το σκορ στο 13-1. Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου δέχθηκε το δεύτερο γκολ στα τελειώματα της 3ης περιόδου, με το σκορ στο 20-2, για να φτάσουμε στο τελικό 28-4 το οποίο λέει και την... ιστορία του αγώνα. Πρώτες σκόρερ για την Ελλάδα ήταν οι δύο φουνταριστές, Ελένη Γρηγοροπούλου και Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, με πέντε γκολ έκαστη. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρωσία νίκησε πανεύκολα τη Ρουμανία με 29-4.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 7-0, 7-1, 8-2.

ΕΛΛΑΔΑ: Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 4, Ελληνιάδη 3, Δούλη 2, Γρηγοροπούλου 5, Κοντονή 3, Νίνου Ε. 2, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κανετίδου, Λούδη 1, Παπαναστασίου Δ. 1, Αντωνιάδη 2, Αρχοντάκη.

Τουρκία: Καραλί, Βίσα, Μπουραλί 2, Ντουράν Γ., Εσέλ, Τεμέλ, Ντεντέογλου, Ντουράν Α., Ουισάλ, Τσενγκίζ 1, Οζγκούμους 1, Κουσεΐρι, Μπακί.