Πασένσε - Βουλιαγμένη 3-26: Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας

Η Βουλιαγμένη συνέτριψε 26-3 την «οικοδέσποινα» Πασένσε, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, και ολοκλήρωσε με νίκη τους αγώνες της στον 1ο όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης στο Champions League υδατοσφαίρισης των γυναικών, ο οποίος διεξήχθη στο Πάσος Φερέιρα της Πορτογαλίας.

Πασένσε - Βουλιαγμένη 3-26: Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας

Ο ΝΟΒ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο γκρουπ με τρεις νίκες και μία ήττα (σ.σ. από την ισπανική Ματαρό, η οποία έκανε το «4 στα 4») και πήρε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του ομίλου και -παράλληλα- το «εισιτήριο» για τον Β΄ προκριματικό γύρο.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πασένσε προηγήθηκε 1-0 με την Τεϊσέρα, 5:39 πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, και ακολούθησε... «καταιγίδα» γκολ από την ομάδα της Κικής Λιόση, η οποία σκόραρε 11 φορές, πριν η πορτογαλική ομάδα ξαναβρεί το δρόμο προς τα δίχτυα, στα μισά της δεύτερης περιόδου.

Τα οκτάλεπτα: 1-9, 2-4, 0-8, 0-5

ΠΑΣΕΝΣΕ: Αντζελίνα Μπαρμπόσα, Σίλβα, Κινιέντας, Ντουάρτε, Τεϊσέιρα 2, Μαρία Ινές Μπαρμπόσα, Αντράντε, Ντουάρτε 1, Πεϊσότο, Λουάνα Μάτος, Φρέιρε, Μαργκαρίντα Μάτος, Σόουσα.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κοτσιώνη, Καΐάφα 5, Καλογεροπούλου 2, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ριτζ, Τανκέεβα 2, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη 8, Ανδρεάδη 3, Μιμίδη 3, Αγγελίδη 3, Ειρήνη Πάτρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ