Πόλο: Με ιαπωνική... ενίσχυση ο Υδραϊκός στις Συρακούσες

Ενισχυμένος με τους δύο διεθνείς Ιάπωνες, Τόι Σουζούκι και Μιτσούρου Τακάτα, ταξίδεψε ο Υδραϊκός για τις Συρακούσες, όπου από αύριο έως την Κυριακή (13-16/10) θα μετάσχει στον 2ο όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Πόλο: Με ιαπωνική... ενίσχυση ο Υδραϊκός στις Συρακούσες

Ο Νίκος Καραμάνης αντιμετωπίζει τα επερχόμενα ματς περισσότερο ως μία ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες οι νεαροί παίκτες της ομάδας, αλλά και ως προετοιμασία για το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου ο σύλλογος της Ύδρας προβλέπεται να δώσει φέτος μάχη για την παραμονή στην Α1.

Ο Υδραϊκός θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του αύριο (13/10, 16:00), με αντίπαλο τη γηπεδούχο και πολύ δυνατή Ορτίτζια, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τη γαλλική Πεϊ Ντ΄ Ε, την Παρτιζάν Βελιγραδίου από τη Σερβία και την Τσόλνοκι από την Ουγγαρία. Την πρόκριση για την επόμενη φάση παίρνουν τέσσερις ομάδες, ενώ η πέμπτη της κατάταξης συνεχίζει στο νεοσύστατο Challenger Cup.

Την αποστολή του Υδραϊκού απαρτίζουν οι Βίκτωρας Μάμαλης, Χαράλαμπος Μπεκές, Τόι Σουζούκι, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Γιάννης Γκαράνης, Στέργιος Παπαβασιλείου, Φώτης Μπλάνης, Χάρης Ρομπόπουλος, Νίκος Δημακόπουλος, Μιτσούρου Τακάτα, Νίκος Κοντονής, Παναγιώτης Μπερτόλης, Νίκος Μητράκης, Φώντας Ζώρζος και Στάθης Μουρατίδης.