Εθνικός: Ευχαρίστησε Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Ιωάννου, Μπάκοτς και Πάρκες

Δεν θα συνεχίσουν στον Εθνικό, όπως ήταν γνωστό οι Τζόνσον, Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Ιωάννου, Μπάκοτς και Πάρκες

Εθνικός: Ευχαρίστησε Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Ιωάννου, Μπάκοτς και Πάρκες

Ο Εθνικός με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τις Τζόνσον, Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Ιωάννου, Μπάκοτς και Πάρκες για την προσφορά τους στην ομάδα.

«Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ευχαριστούν για την συνεισφορά τους στην επιτυχία του συλλόγου την περασμένη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης, τις πρώην «κυανόλευκες» αθλήτριες, Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Καρολίνα Ιωάννου, Βέριτσα Μπάκοτς και Ρεμπέκα Πάρκες.

Η οικογένεια του Εθνικού Πειραιά επιθυμεί να ευχαριστήσει όλες τις παίκτριες που μπορεί να μην βρίσκονται την φετινή σεζόν στην ομάδα, ωστόσο συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε ο σύλλογος να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 12 χρόνια και να πανηγυρίσει μέσα στο «σπίτι του», στον Πειραιά, την κατάκτηση του LEN Trophy. Οι στιγμές που ζήσαμε μαζί σας θα μείνουν ανεξίτηλες και θα αποτελείτε για πάντα κομμάτι της ιστορίας του Ομίλου. Σας ευχαριστούμε για όλα και ήταν τιμή μας που φορέσατε το «κυανόλευκο» σκουφάκι!

Η νέα χρονιά βρίσκει την γυναικεία ομάδα ανανεωμένη και έτοιμη για νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και με νέους στόχους – οι οποίοι βασίζονται στην νεανική δόμηση του ρόστερ και στο φιλόδοξο επιτελείο του Εθνικού Πειραιά», αναφέρει ο Εθνικός.