Η επιστροφή της Ασημάκη στην Α1 πόλο γυναικών

Με την άνοδο του Αλίμου στην Α1 γυναικών στο πόλο, φυσικά θα δούμε ξανά την Αλεξάνδρα Ασημάκη στη μεγάλη κατηγορία. 

Η επιστροφή της Ασημάκη στην Α1 πόλο γυναικών

Ο Άλιμος θα παίξει για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία γυναικών, ωστόσο η αρχηγός της ομάδας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, έχει γράψει τη δική της ιστορία στο εν λόγω πρωτάθλημα και η επιστροφή της αποτελεί αναμφίβολα είδηση και ένα σημαντικό γεγονός για τον χώρο της υδατοσφαίρισης.

Το ιστορικό νούμερο 7 ξανά στα «μεγάλα σαλόνια» για τον Άλιμο. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησε για την προσπάθεια του Συλλόγου της, την εκπροσώπηση της πόλης του Αλίμου που είναι το σπίτι της, καθώς και για το φετινό ρόστερ που διαθέτει νεανικό «αίμα» και ταλέντο για να διακριθεί.

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μετά την κλήρωση της Α1 κατηγορίας γυναικών:

«Είναι μια ιστορική μέρα για την ομάδα μας, για την ομάδα του Αλίμου. Είναι η πρώτη συμμετοχή για την ομάδα μας στην Α1 Γυναικών, μετά την περσινή άνοδο και ουσιαστικά την πρώτη χρονιά λειτουργείας του σωματείου μας. Μία επιτυχημένη χρονιά όπου στόχος ήταν η άνοδος, από εκεί και φέτος είναι μία διαφορετική χρονιά σε νέα κατηγορία. Επιστροφή και για μένα στην Α1 μετά από κάποιο διάστημα αποχής μου. Επίσης νέο όνομα, καθώς από φέτος η ομάδα λέγεται ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ, αφού ένα από τα οράματα όταν δημιουργήθηκε η ομάδα ήταν να εκπροσωπηθεί ο Δήμος του Αλίμου, που είναι και ο Δήμος μου, ο Δήμος που γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτόν. Έτσι θα ζήσουμε την πρώτη και μοναδική συμμετοχή ομάδας του Αλίμου στην πρώτη κατηγορία»!

Για την επιστροφή της στην Α1 κατηγορία:

«Σίγουρα λοιπόν άλλοι στόχοι φέτος, άλλες απαιτήσεις. Θα είναι και για μένα η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ απέναντι σε τόσες πολλές ομάδες γιατί η τελευταία μου στην Α1 ήταν με λιγότερες ομάδες αλλά και σε δύο διαφορετικούς γύρους, ενώ φέτος θα αντιμετωπίσουμε περισσότερες ομάδες. Θα παίξουμε όλοι με όλους. Η ομάδα μας μέσα από τη σκληρή δουλειά, ευχόμαστε και εγώ και οι συμπαίκτριες μου και ο προπονητής μου, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας, να πετύχουμε τους στόχους μας για αυτή τη χρονιά. Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα, ενώ έχουμε ήδη ξεκινήσει κάποιες εβδομάδες προετοιμασία, δηλαδή μπήκαμε γρήγορα σε υψηλούς ρυθμούς. Ετοιμαζόμαστε για την πρώτη αγωνιστική και όχι μόνο, ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως είπα. Υπάρχει όρεξη, υπάρχει ταλέντο και χαίρομαι που έχουμε δυναμώσει σημαντικά. Έχουμε ενισχυθεί με αρκετές νέες αθλήτριες και κυρίως με αθλήτριες που έχουν όρεξη και να αναδειχτούν μέσα από το σύλλογο και να αναδείξουν το σύλλογο. Χαίρομαι και εγώ πολύ που δουλεύω με τέτοιες αθλήτριες, που έχουμε τέτοιο κλίμα και προχωράμε».

Για τους στόχους του ΑΛΙΜΟΥ Ν.Α.Σ, ενόψει της πρώτης συμμετοχής στην Α1:

«Ο στόχος για αυτή την ομάδα είναι καταρχάς η εδραίωση στην Α1 εθνική κατηγορία. Να δουλέψουμε σκληρά για να μείνουμε για χρόνια σταθερά στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα μελλοντικός στόχος είναι να καταφέρουμε η ομάδα να στελεχώνεται με παιδιά από τις ακαδημίες της. Όπως και να έχει προχωράμε φέτος αρχικά για μία δυναμική παρουσία και για μία δυναμική συνέχεια».