«Κρέμασε» το σκουφάκι της η Βασιλική Διαμαντοπούλου

Η έμπειρη πολίστρια Βασιλική Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση. 

«Κρέμασε» το σκουφάκι της η Βασιλική Διαμαντοπούλου

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βασιλική Διαμαντοπούλου γνωστοποίησε την απόσυρση της από την ενεργό δράση.

Η Βασιλική Διαμαντοπούλου το 2013 από τον Νηρέα Χαλανδρίου πήγε στη Βουλιαγμένη, όπου και κρέμασε το σκουφάκι της. Έφτασε το 2014 στον τελικό της Len EuroLeague και το 2016 στον τελικό του LEN Trophy. Με το σκουφάκι της Εθνικής Ομάδας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 στη Βαρκελώνη και το Europa Cup το ίδιο έτος.

Εξαιρετική παίκτρια, πρόσφερε πολλά σε Βουλιαγμένη και Εθνική ομάδα. Με τον ΝΟΒ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας στο φάιναλ φορ της Χίου αλλά δεν κατέκτησε πρωτάθλημα ή άλλο τρόπαιο αφού…έπεσε πάνω στον φοβερό και τρομερό Ολυμπιακό του Χάρη Παυλίδη και πέρσι του Αλεξάνταρ Τσίριτς. Δυναμική παίκτρια, έπαιζε με μυαλό, πάθος στην άμυνα και μπορούσε να σκοράρει από την περιφέρεια.

«Ένας κύκλος της ζωής μου ήρθε στο τέλος του.

Το συναίσθημα μου είναι γλυκόπικρο, οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες και οι φιλίες που πήρα από το πόλο άπειρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου τόσο της εθνικής ομάδας όσο και της Βουλιαγμένης, που μου έδειξαν εμπιστοσύνη, με καθοδηγήσανε και μου μάθανε παρά πολλά, αλλά και στις συμπαίκτριες μου, που γίνανε φίλες μου και χωρίς αυτές δεν θα τα κατάφερνα σε τίποτα.

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στη Βουλιαγμένη που προσπάθησα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα τελευταία 10 χρόνια και να δώσω ότι καλύτερο μπορούσα από τη μεριά μου για να βοηθήσω την ομάδα. Θα είναι πάντα στη καρδιά μου και θα είναι πάντα το σπίτι μου και η δεύτερη οικογένεια μου»