Εθνική Νεανίδων: Άνετες και ωραίες, εννέα γκολ η Μυριοκεφαλιτάκη (21-10)

Δεύτερη νίκη σε δύο ματς για την Εθνική Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο. «Έλαμψε»  η φουνταριστή του Ολυμπιακού. 

Εθνική Νεανίδων: Άνετες και ωραίες, εννέα γκολ η Μυριοκεφαλιτάκη (21-10)

Η Εθνική Νεανίδων δεν συνάντησε δυσκολίες με αντίπαλο το Ουζμπεκιστάν (21-10), έκανε το δύο στα δύο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και αύριο (29/8) βράδυ (21:40) αντιμετωπίζει την Αυστραλία για την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά. Εννέα γκολ πέτυχε η φουνταριστή της Εθνικής και του Ολυμπιακού Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη!

Μια ακόμη άνετη νίκη για την Εθνική μας Ομάδα των Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου συνέτριψαν 21-10 το Ουζμπεκιστάν, έκαναν το δύο στα δύο και θα παίξουν με την Αυστραλία την πρωτιά στο γκρουπ που ισοδυναμεί με την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα. Το ματς με τα «καγκουρό» είναι αύριο βράδυ (29/8, 9.40).

Το σημερινό (28/8) ματς με το Ουζμπεκιστάν ήταν μια καλή προπόνηση. Η Εθνική μας μπήκε με φόρα (6-0) αλλά στο δεύτερο οκτάλεπτο δεν έπαιξε καλή άμυνα. Πέτυχε έξι γκολ αλλά δέχθηκε πέντε (12-5 το ημίχρονο). Στο τρίτο οκτάλεπτο η διαφορά πήγε στα δέκα τέρματα (18-8) για να φτάσουμε στο τελικό 21-10 που φέρνει πρώτη την Εθνική μας αυτή τη στιγμή στη διαφορά τερμάτων με την Αυστραλία. Τα «καγκουρό» νωρίτερα κέρδισαν 15-6 τη Βραζιλία.

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακή. Πέτυχε εννέα γκολ σε 12 προσπάθειες! Η φουνταριστή της Εθνικής και του Θρύλου αποτελεί το μεγάλο όπλο του Κώστα Δήμου σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 6-5, 6-3, 3-2.
Ελλάδα: Μυριοκεφαλιτάκη 9, Κοντονή 4, Ειρήνη Νίνου 2, Φουντωτού 2, Παναγιώτα Νίνου 1, Κανετίδου 2, Κατσίμπρη 1,
Ουζμπεκιστάν: Σερμάτοβα 4, Ουρμουκάζοβα 2, Σαφιντίνοβα 2, Ντομαλαντίνοβα 1, Σαϊντούλινα 1.