Βλαχόπουλος:« Ισπανός διαιτητής στο ματς που βγαίνει ο αντίπαλος της Εθνικής του ομάδας;»

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών του πόλο, Άγγελος Βλαχόπουλος με ανάρτηση του επεσήμανε το οξύμωρο γεγονός ο αγώνας Κροατία- Ελλάδα, που θα έβγαζε ουσιαστικά τον αντίπαλο της Ισπανίας στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος να διευθύνεται από Ίβηρα διαιτητή...

Βλαχόπουλος:« Ισπανός διαιτητής στο ματς που βγαίνει ο αντίπαλος της Εθνικής του ομάδας;»

Με το γάντι... έσφαξε τους διοργανωτές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, στο Σπλιτ, ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Τα δικαιολογημένα παράπονα που έχει η Εθνική ομάδα πόλο από τη διαιτησία του αγώνα με την Κροατία εξέφρασε σε ανάρτηση του ο αρχηγός της.

Ο διεθνής άσος είχε ακυρωθέν γκολ στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου με τους διαιτητές να δίνουν οφσάιντ.

Η απόφαση του Ισπανού ρέφερι συνέβαλε στο τελικό 5-5, που διατήρησε την Κροατία επικεφαλής του ομίλου στέλνοντας την στα προημιτελικά, απευθείας, ενώ η Εθνική μας, ως 2η του 2ου γκρουπ αντιμετωπίζει την Κυριακή (04/09, 20.00) το Ισραήλ για το ποια ομάδα θα «σταυρώσει» με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία.


Επ' αυτού ήταν η ένσταση του Βλαχόπουλου. Πως δηλαδή ένας Ισπανός διηύθυνε το ματς που θα έκρινε, ουσιαστικά, τον αντίπαλο της εθνικής του...

Και την εξέφρασε μέσω Ιnstagram:

«Πώς ένας διαιτητής σε αυτό το επίπεδο δίνει οφσάιντ σε μια φάση σαν αυτή; Πώς ο άλλος διαιτητής που μέτρησε το γκολ ή ο υπεύθυνος του αγώνα δεν σταμάτησε το παιχνίδι για να διορθώσει ένα τέτοιο λάθος; Πώς ένας Ισπανός διαιτητής σφυρίζει ένα ματς από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της Ισπανίας στα προημιτελικά;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ρητορικές, περισσότερο, οι ερωτήσεις...