Δυο στα δυο οι Νέοι Άνδρες (8-2)

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Εθνική μας ομάδα των Νέων Ανδρών σήμερα (27/8) το πρωί στο Μινσκ, όπου και διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Νίκησε 8-2 τη Ρουμανία.

Δυο στα δυο οι Νέοι Άνδρες (8-2)

Μετά το άνετο 18-3 επί της Λευκορωσίας στην πρεμιέρα, η Εθνική μας ομάδα έκανε το δύο στα δύο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μινσκ. Η «γαλανόλευκη» με όπλο την εξαιρετική της άμυνα (περίπου 24 λεπτά χωρίς γκολ έμειναν οι αντίπαλοί μας), κέρδισε τη Ρουμανία με 8-2. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο στην πρώτη περίοδο (1-1) αλλά στη συνέχεια, η ομάδα του Λοράντου βρήκε ρυθμό στην επίθεση, συνέχιζε να παίζει εξαιρετική άμυνα και ξέφυγε στο ημίχρονο 4-1 με τους Παπαναστασίου (2), Γκιουβέτση (1) να σκοράρουν στο δεύτερο οκτάλεπτο.

Παρόμοιο το σκηνικό και στο τρίτο οκτάλεπτο και με ένα 3-0 (Παπαναστασίου, Γκιουβέτσης, Νικολαΐδης), η διαφορά πήγε στα έξι γκολ (7-1), με τους Ρουμάνους να μην μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Τα πάντα είχαν κριθεί και το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Γκιουβέτσης (πρώτος σκόρερ μαζί με τον Παπαναστασίου με 3 γκολ) έκανε το 8-1 (3.52 πριν από το τέλος της αναμέτρησης) για να μειώσουν σε 8-2 οι Ρουμάνοι (είχαν μείνει χωρίς γκολ για περίπου 24 λεπτά) με τον Μπότα 37 δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Τώρα το Μαυροβούνιο

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας, αύριο (28/8) το Μαυροβούνιο στις 15.40. Ένα ματς που θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλό μας (Β’). Αυτός άλλωστε είναι και ο πρώτος στόχος. Η κορυφή στον όμιλο και η απευθείας πρόκριση στην οκτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αύριο (28/8, 15.40) λοιπόν τα σπουδαία για τη «γαλανόλευκη».
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-0, 3-0, 1-1.

Ελλάδα: Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου 3, Νικολαΐδης 1, Αλαφραγκής 1.
Ρουμανία: Μπότα 1, Αντίπα 1.