Επίσημο: Ο Κώστας Κανδανολέων στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Κανδανολέων.

Επίσημο: Ο Κώστας Κανδανολέων στον Παναθηναϊκό

Ο 17χρονος φουνταριστός Κώστας Κανδανολέων ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Κανδανολέων για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το τμήμα πόλο του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 17χρονο φουνταριστό Κώστα Κανδανολέων, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Κανδανολέων την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον ΝΟ Χανίων, ενώ αποτελεί βασικό μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων με μεγαλύτερη επιτυχία την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης U17 στη Μάλτα το 2021.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Βελιγράδι με την Εθνική για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U18 πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα φοράω το σκουφάκι ενός τόσου μεγάλου Συλλόγου όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού δίπλα μας είμαι σίγουρος ότι με πολύ δουλειά και υπομονή, θα οδηγήσουμε το Σύλλογο εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Παναθηναϊκού αλλά και τον κ. Μάζη για την τεράστια εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη τους».