ΑΝΟ Γλυφάδας: Η Μελιδώνη βοηθός του Ανδρεάκου στις γυναίκες

Η Άντι Μελιδώνη έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Θα είναι βοηθός του Ανδρεάκου στις γυναίκες, αλλά και υπεύθυνη όλων των γυναικείων υποδομών.

ΑΝΟ Γλυφάδας: Η Μελιδώνη βοηθός του Ανδρεάκου στις γυναίκες

Η Άντι Μελιδώνη, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τη Βουλιαγμένη αλλά έφυγε από τον ΝΟΒ τον Μάιο, έδωσε τα χέρια με τη Γλυφάδα.

Η ανακοίνωση

«Με πολύ μεγάλη χαρά ο ΑΝΟΓ ανακοινώνει την πρόσληψη της Άντι Μελιδώνη. Η Άντι θα είναι η άμεση συνεργάτιδα του Θ. Ανδρεάκου στην γυναικεία ομάδα του ομίλου, καθώς και υπεύθυνη όλων των γυναικείων υποδομών.

Η Άντι είναι μια από τις 13 αργυρές Ολυμπιονίκες του 2004, τότε που η εθνική γυναικών είχε κατακτήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία των ομαδικών αθλημάτων της χώρας μας.

Επίσης στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια με την εθνική γυναικών το 2011 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σανγκάης, καθώς και νικήτρια του World League το 2005 στην Ρωσία.

Την προπονητική της πορεία ξεκίνησε στην ομάδα της Βουλιαγμένης. Αρχικά πέρασε από τις υποδομές και τα τελευταία 2 χρόνια ήταν η 1η προπονήτρια της ομάδας.

Άντι, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο νέο σου πόστο».